prettige samenwerking met

Prettige samenwerking met

 Onderstaand kunt u lezen hoe een samenwerking met Goeden8 ervaren is door andere partijen en/of personen.

Houten, 19 Januari 2015;

"Iedere ondernemer weet dat stilstand achteruitgang is, maar in de dagelijkse praktijk valt het niet altijd mee om er aandacht aan te besteden. Vanuit de Kromme Rijn Streekacademie worden veel activiteiten aangeboden die bedrijfsvoering van ondernemers in de gastvrijheidssector kunnen versterken. Om hieraan invulling te geven hebben Goeden8 en Pracht en Kracht de handen ineen geslagen om bijeenkomsten te organiseren voor ondernemers die willen starten met een B&B of verblijfsaccommodatie. Deze samenwerking verloopt zo goed dat er ook voor 2015 alweer een aantal bijeenkomsten gepland zijn, zie www.dekrommerijnstreek.biz/agenda. "

Projectteam Pracht en Kracht

Projectleider; Ellen Kok-Hendriks, Kok Consultprachtenkracht@dekrommerijnstreek.nl, Zie onderstaande foto

Anita van der Vliet, Streekadvies ’t Laage Land, info@streekadvies.nl

 

 

 

 

Nieuwegein, 19 maart 2014

"Nieuwegein heeft volop toeristische potentie en ambitie. Om al het moois wat Nieuwegein aantrekkelijk maakt om “Uit in Nieuwegein” te zijn worden vele en verschillende initiatieven genomen waaronder het realiseren van www.uitinnieuwegein.nl, een toeristisch informatiepunt en … het stimuleren van inwoners van Nieuwegein om een Bed & Breakfast te beginnen. Daartoe werd gestart met de organisatie van een tweetal informatiebijeenkomsten waarbij de gemeente, als initiatiefnemer, van harte een in dit onderwerp gespecialiseerde organisatie heeft betrokken namelijk “Goeden8”.

De samenwerking met deze organisatie is ons erg goed bevallen.
Dankzij hun expertise werden inwoners breed geïnformeerd met o.a. tal van praktische zaken. Dankzij deze inbreng kijken we graag terug op succesvolle bijeenkomsten die natuurlijk hopelijk leiden tot meer B&B-locaties in Nieuwegein!
Dus … veel dank Goeden8!'

Gemeente Nieuwegein

Eric Denneman
Beleidsadviseur Toerisme & Recreatie