Open dag B&B

 

Zaterdag 11 April 2015 van 11.00 uur tot 15.00 uur

Open dag B&B

Zou u gewoon even binnen willen kijken bij een Bed and Breakfast? Altijd al langs die leuke B&B gefietst, maar nooit binnen geweest? Toch wilt  graag even kijken want uw familie komt binnenkort over, of u zoekt een mooie overnachtingsplek voor uzelf voor een speciale gelegenheid?

Goeden8  organiseert jaarlijks een open dag voor een groot publiek. Elke 2e zaterdag in april. De deuren van B&B's staan open voor allen die even de sfeer willen proeven, de inrichting willen bekijken, de locatie met eigen ogen willen zien of  zomaar een contactmoment met de gastvrouw of gastheer. Het laagdrempelige van deze open dag heeft zijn charme en uitwerking. Mogelijk komt u een andere keer hier overnachten of vindt u het een fijne plek voor familie, kennissen of vrienden. Tijdens een open dag ervaart u zelf even de sfeer van een B&B. Een gevoel wat niet altijd via een foto op de website, of folders is over te dragen.

Stap daarom eens binnen bij een van de deelnememende B&B's. Deze kan men terugvinden op de deelnemerslijst Deelnemers.

 Ook kan men de locatie en omgeving bekijken van de B&B, want deze bevinden zich veelal op unieke locaties; in het midden van een dorp of stad, diep in het bos, langs de uiterwaarden, direct aan een rivier of aan die mooie fietsroute.

De laagdrempeligheid, spontaniteit van deze open dag geeft zowel de bezoeker als de gastvrouw of gastheer een feestelijk gevoel!

Op onze pagina deelnemers kunt u zien welke B&B's deelnemen aan de open dag en via hun persoonlijke informatie worden eventuele activiteiten gemeld.

 

Kijk hiervoor op: deelnemers open dag.