Ook een B&B beginnen

 

Ook een B&B beginnen? Velen van u raken in de ban van een B&B of zien de mogelijkheden om deze zelf in of aan huis te starten.

Veel informatie komt op je af en ook velerlei vragen. Voor vragen tav regelgeving en vergunningen zult u altijd met de gemeente overeenstemming moeten vinden. Indien u uw plannen duidelijk op papier zet, is dat voor u een rode lijn om uw plannen te verwezenlijken. Indien u praktische hulp nodig heeft voor de opstart, een klankbord met ervaringsdeskundigen, neem dan contact op met info@goeden8.nl. Samen komen we verder!

 

2015:

In de Kromme Rijnstreek: Houten, Cothen, Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Werkhoven, Odijk  is ism het Project Pracht en KRacht Kromme Rijnstreek twee informatie avonden georganiseerd met Goeden8 rondom het thema gastvrijheid. Tijdens deze avonden heeft Goeden8 wederom de startende BB'er veel ins en outs meegegeven waar je mee te maken krijgt als je een Bed and Breakfast runt.

Presentatie:  Een B&B starten droom of werkelijkheid:

Donderdag 15 oktober 2015  deel 2 .Locatie Schalkwijk.  Lees blog: http://bloggoeden8.blogspot.nl/2015/01/romantiek-of-gewoon-hard-werken.html

Donderdag 16 oktober 2014 deel. Locatie Schalkwijk. Lees blog: http://bloggoeden8.blogspot.nl/2014/10/veel-belangstelling-16-oktober-voor.html

Vanuit de gemeente Nieuwegein is aan Goeden8 het verzoek gericht om voornamelijk de praktische kant, het runnen van een B&B en alles wat er bij komt kijken in een presentatie te zetten.

De gemeente Nieuwegein wil het aantal B&B's in haar gemeente laten toenemen en stimuleert de bewoners om hen hiervoor te laten enthousiasmeren. Tijdens twee informatie bijeenkomsten heeft Goeden8 deze invullingen via twee presentaties gegeven. Op 21 januari 2014 en 18 maart 2014.

Bekijk hier onze bijdrage:

Verslag van 21 januari 2014 in flipboek:   http://goeden8.nl/presentatie/presentatie1/G8-presentatie.html

Verslag van 18 maart 2014 in flipboek:http://goeden8.nl/presentatie/presentatie2/G8-presentatie2.html

Zie ook; http://www.goeden8.nl/prettige-samenwerking-met.html